Pluggar blackjack strategi

Blackjack strategi, nu måste jag lära mig det också. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så vill jag lära mig att räkna kort i blackjack, och för att kunna göra det så måste jag alltså lära mig blackjack strategi. Det finns mycket man måste tänka på, men det viktigaste av allt som jag förstår är att lära sig schemat för optimal blackjack strategi. Här även kollat en del på youtube och det känns som att det går bättre och bättre. Som Kenny Rogers brukade säga/sjunga i sin gamla storhit ”You’ve got to know when to hold them, know when to fold ’em”.

Tips hur du lär dig blackjack strategiblackjack-strategi-schema

Youtube filmen om blackjack strategi som jag länkade ovan visar hur man kan lära sig att bli bra på blackjack utan att kunna den optimala strategin för blackjack. Troligtvis är det bättre att lära sig grunderna men som sagt, alla har inte tid för det. Jag tror dock att jag ska lära mig grunderna, blackjack strategi samt allt som finns att lära sig så att jag en dag kan leva på mitt spel.

 

Om jag skulle kunna leva på att bara spela blackjack, vad skulle jag göra?

Först och främst så skulle jag sluta jobba. Mitt jobb är ju såklart blackjack spelandet om detta inträffar. Sedan skulle jag skaffa mig en skön lägenhet i stockholm samt ett sommarhus i carribien eller någonstans varmt. Kanske Jamaica eller St. Vincent. Har hört att de har skönt häng där. På dagarna skulle jag utöva min blackjack strategi och om kvällarna skulle jag glassa i en hängmatta med en kall bärs i handen. Jag skulle spela mycker golf, tennis och lära mig surfa. Jag skulle även resa mycket. Roadtrip i Australien, safari i Kenya, Segla över indiska oceanen. Givetvis skulle jag investera i att köpa ett riktigt bra blackjack bort, så att jag kunde träna på min blackjack strategi på ett riktigt bord, samt hyra in en riktig dealer.

Andra saker jag skulle göra om jag lyckades riktigt bra med blackjack:

  • Skaffa en porche.
  • Köpa en årsförbrukning av jolt cola, för att klara av de sena nätterna.
  • Aldrig mer äta fiskbullar, blodpudding eller burkravioli.
  • Fira min födelsedag på Ibiza, hyra en egen klubb med Steve Angello som DJ.
  • Köpa den bästa dj utrustningen på marknaden, samt bygga en grym studio.

Nu menar jag alltså riktigt bra, bra som i Peter A. Griffin, och inte Peter Griffin i Family Guy 🙂 haha. Föresten, jag har inte sett den serien på flera år tror jag. Har Brian dött? altså hunden? Tror jag får ta och kolla upp det. Kommentera gärna om du vet svaret på den frågan!

Nej nu är det dags för mig att sluta skriva och börja plugga blackjack strategi. Ska ladda upp med en kopp kaffe och lite fikabröd. Ska se om jag har några bullar i frysen annars får det bära av till ICA och köpa något gott. Det går ju inte att plugga på tom mage 🙂 Får bara hoppas att det slutar regna snart så att man kan ta sig någonstans. Kanske beställer pizza istället..

Hörs snart, då är jag proffs på blackjack strategi!

 

Delad glädje är dubbel glädje :Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *